fbpx
Post Image

Vedligeholdelse af overflader

Posted By Flemming Mann / 14. april 2015 / 0 Comments

En planke slibes let med et sandpapir korn 240 hvis der er små ridser, korn 400 eller 600 alt afhængig af grovheden i planken, 240 giver grovest overflade og 600 finest.

Efter slibning let på langs er fedt samt småridser fjernet og slibestøvet tørres af med en tør bomuldsklud.

Herefter cirkles med bomuldsklud en Jungers Rustik bordplade olie i klar ind, så overfladen er fuld dækket med olie, derefter kør kluden langs med årer så cirkler forsvinder. Lad olie sidde i ca. 20 til 30 min. Olier aldrig i solens stråler. Buleta Se efter

om planken har tørre pletter således at olien har trukket mere olie nogen steder frem for andre, er dette tilfældet påfør planken en gang olie mere og vent igen ca. 10 min.

Når planken ikke længere udtørre olien men den blot ligger blank i overfladen, så er træet mættet og planken aftørres derefter helt af med enten

tørre bomuldsklude eller aftørringspapir fra farvehandel. Sørg for at alt er aftørret og i har derefter det smukkeste træ igen. ( vær varsom med olie på klude da nogle olier kan være selvantænde )

Husk Tillægsplader samt Undersider som ikke nødvendigvis behøves at blive slebet.

 

Såfremt man ikke selv har tiden til dette, så har vi vedligeholdeses pakker hvor vi kommer ud, pris aftales fast på forhånd.

admin

Flemming Mann er ejer og direktør af "Mann Design", og står for den daglige produktion. Et lille møbelsnedkeri med speciale i at bygge unikke spiseborde, konferenceborde, skriveborde, sofaborde og meget mere. Alt bygges efter netop dit behov samt ønske om størrelse, træsort, ben og design.

Related Posts