Historien - MANN Design

Historien

MANN DESIGN

På et mindre snedkeri, designer og bygger vi, med stor passion for godt håndværk, bl.a. plankeborde, sofaborde, skriveborde, reoler, køkkener m.m. Dertil fandt vi det naturligt i dag også at kunne levere spiseborde, stole, lamper samt andet udvalgt interiør.

Idéen og inspirationen til lige netop borde startede i Provence-området i det sydfranske.

Vinslottet ved Sisteron

Ved en levering af istandsatte franske møbler på et gammelt vinslot ved Sisteron blev vi mødt af stor gæstfrihed samt overnatning i nogle dage. Dette viste sig at blive vejen til en ny tid. Efter besøg og snak i det lokale område pegede alt mod et besøg hos en lokal Pariser-snedker af tredje generation, som kunne mestre kunsten at bygge de smukkeste møbler af træ. Her blev vi budt indenfor og inden længe med lånte tegninger samt køb af mere end 500 år gl. egetræ, stod nu det første møbel færdigt.

Kombinationen mellem gammelt træ og råt jern

En ide om at, anvende gammelt træ og sammensætte det med råt jern blev en stor succes for de første borde. Man kunne fristes til at sige, at hvor alt snedkerarbejde ophører, begynder kunsten og her er vi på hjemmebane.

Med stor passion, flid, idéer og inspiration har vi dannet rammerne for nutidens borde mm. Få en fremvisning på snedkeriet efter fast aftalt tid.