Plankeborde i unikt design | Bygges efter dine ønsker | Mann Design

Spiseborde

Unikt plankebord i København fra Mann Design

Et spisebord skal ikke længere kun have en praktisk funktion. Det skal også være æstetisk flot og bidrage til stemningen og atmosfæren i boligen. Det er i høj grad udgangspunktet for de plankeborde, der efterspørges af vores kunder i København og andre steder i landet – og som vi udelukkende har valgt at have fokus på i vores unikke produktion af plankeborde.

Et plankebord i massive og elegante træplanker kan noget helt særligt. Med dets naturlige, rå og ganske unikke udtryk skaber det både charme og stil i hjemmet.

Men, det må også gerne være unikt. Og det er et plankebord fra Mann Design i København, hvor vi udelukkende designer og producerer speciallavede og unikke plankeborde i højkvalitetsmaterialer.

Dansk kvalitet, når det er bedst

Et plankebord fra Mann Design i København er ikke som de andre plankeborde på markedet. For nok er der mange af dem at vælge mellem, men hos os har vi valgt at gøre det anderledes.

For ligesom du måske gerne vil skille dig ud med din boligindretning og valg af møbler, vil vi også gerne skille os ud fra de eksisterende løsninger. Vi gør det unikt. Det gør vi ved at udvælge træet unikt fra vores leverandører. Med andre ord betyder det, at vi køber hver eneste planke hjem fra auktioner for at få den allerhøjeste kvalitet.

Netop af denne grund kan vi heller ikke altid garantere, at visse typer af planker er på lager. For vi går ikke på kompromis med kvaliteten og de planker, vi benytter til hvert eneste plankebord i København.

Et plankebord købt fra os er derfor ikke kun unikt. Det er særdeles unikt. Netop derfor finder du heller ikke det billigste plankebord i København hos os. Du finder i stedet det mest eksklusive og unikke plankebord, som du kan være helt sikker på, at der ikke er andre i din omgangskreds eller i hele København, der har.

Vores plankeborde koster derfor fra 28.000 kroner og helt op til 120.000 kroner. Ja, det er mange penge. Til gengæld er det også specialdesignet efter dine ønsker og består af planker, som ikke bare lige er til at få fat i. Det vil du både kunne se og mærke på vores produkter i vores showroom og på de planker, vi viser dig frem.

Hvorfor få lavet et specialdesignet plankebord?

Der er ingen grund til at vælge det samme som naboen, hvis man har mulighed for at vælge noget, der skiller sig ud og er særligt. Det er vores filosofi bag hvert eneste af vores smukke plankeborde. For vi ved, det gør vores kunder mere glade for det bord, de får i hænderne – og det kommer langt mere til sin ret, fordi der netop er kælet for valget af materialer og detaljer.

Hos Mann Design får du derfor også selv lov til at vælge trætype, som vi ryger i den nuance, du godt kunne tænke dig. Det skaber den helt perfekte farve og dermed et plankebord, der højner æstetikken i din stue i København eller hvor end, du er heldig at høre til.

Trætyperne er der også mange af, herunder valnød og gammel, dansk egetræ, som vi pudser og nusser om, til det fremstår helt perfekt i farve, form og detaljer. Ønsker du det, kan plankerne til dit plankebord også lægges i spejl, lakeres helt blankt, olieres eller sæbebehandles.

Sammen med den ønskede længe og bredde samt stel og ben, får du et ganske unikt plankebord i København, som ikke bare ser flot ud og er behageligt at sidde ved – det er et bord, du hverken har lyst til eller kommer til at skaffe dig af med igen. Simpelthen fordi det er så lækkert og smukt.

Et bæredygtigt og robust plankebord

Hos Mann Design fører vi ikke kæmpe lagre af planker og plankeborde, som vi sender ud på akkord til vores kunder. Det er ikke en del af vores DNA. Det er et bevidst valg, da vi ønsker den højeste kvalitet, fra vi vælger plankerne, til vi skærer til, vælger ud og sammensætter efter dine ønsker.

Den høje kvalitet og bevidstheden om det, gør ikke kun vores plankeborde personlige og unikke, men gør dem også til et bæredygtigt og naturligt valg, der skaber en særlig stemning i boligen og giver dig glæde i mange år fremover.

Det er sådan, vi mener, det bør være, da spisebordet er et samlingspunkt i alle danske familier. Plankebordet skal derfor på en naturlig måde lægge op til en pause fra den digitale og travle verden og i stedet bringe dig og familien tættere på de naturlige elementer og lægge en ro over alle – og det er netop hvad et plankebord fra Mann Design i København gør.

Skab en rød tråd med boligens øvrige møbler

Det er ikke kun til vores smukke plankeborde til kunder i København, at vi benytter os af unikt træ direkte fra naturen. Det gør vi også til vores øvrige møbler, herunder hylder og sofaborde, der komplimenterer vores plankeborde helt fantastisk.

Ved at implementere hylder i samme planker som plankebordet i din lejlighed eller villa i København, får du skabt en naturlig, rød tråd mellem møblerne og elementerne i dit hjem samt en ro og en balance, som byder ind til hygge ved plankebordet eller sofabordet for den sags skyld.

Det er derfor ikke kun ved det enkelte møbel, at du ikke behøver gå på kompromis. Det behøver du heller ikke ved mange af boligens øvrige elementer, da Mann Design kan hjælpe dig med at fremstille dem i de materialer, størrelser og former, som du synes, komplimenterer dit hjem bedst. Vi rådgiver naturligvis gerne ud fra vores specialistviden og knowhow omkring trætyper, former og overfladebehandling, så du får den bedst mulige version af dit møbel med hjem.

Unikt. Skræddersyet. Specialdesignet. Eksklusivt. Det er, hvad der beskriver vores løsninger bedst.